Workout på dina villkor

Tips, Träning

Efter att du tränat

Självklart så är det viktigt att fokusera på sin träning och hur man tränar. Men det är också viktigt att tänka sig för efter du tränat. Hur tar du hand om din kropp efter att du tränat. Det kan vara bra att låta kroppen eftersvettas ordentligt innan du går och duschar.

I samband med att du eftersvettas så kan du försöka få i dig något som fyller på dina energidepåer. Du kan försöka få i dig något som är kolhydrat- och proteinrikt. Innan du åkt på träningen så kan du ha gjort en smoothie på banan som du direkt kan ta efter din träning. Det är också viktigt att se till så du får i dig vatten. Väl hemma så kan du ta dig en knäckemacka med cottage cheese. En sallad på avokado eller någon form av bönor kan också fungera som enkel måltid.

Se till att ha eftersvettats ordentligt innan du tar dig din dusch och tvättar av dig all svett som ligger utanpå din kropp. Använd de duschkrämer och schampo som du tycker om och som passar din hudtyp och ditt hår. Se till smörja in kroppen med lotion eller liknande så huden blir mjuk och len. Det finns schyssta produkter att köpa på nätet som ger din kropp det den behöver. Köp de produkter som passar bäst för den hudtyp som du har för bästa resultat.