Workout på dina villkor

Träning

Sitt inte still

Att röra på sig vet de flesta om är väldigt viktigt. Men hur ska man göra för att få inspiration och komma igång med till exempel sin träning. Det är detta vi ska kolla närmare på idag. Vad man kan göra för att träna mer, komma tillbaka från skador och så vidare. Häng med!

Det du först och främst måste göra är att hitta en träningsform som passar dig och som du tycker är rolig. Det är då större chans att du fortsätter även efter de första veckorna och på så sätt får till en vana. Att etablera en vana är viktigt så att du snabbt kommer över hindret där det känns väldigt jobbigt. Om du har skadeproblem eller liknande är det viktigt att du kommer tillbaka i träning snabbt.

Annars är det risk att du hamnar i en negativ spiral och tappar din träningsmotivation. Om du är skadad kan det därför vara bra att vända sig till Naprapatiska Institutet så att du kan få hjälp. Om du har svårt att motivera dig efter en skadeperiod finns det flera sätt att komma igång på. Ett alternativ kan vara att hitta en träningskompis som du kan träna tillsammans med.

Om du har det blir det svårare att ställa in då ni har bestämt en tid och en plats där ni ska ses. Som du märker finns det massor med olika sätt att motivera sig på. Som man brukar säga: Alla sätt är bra, utom de dåliga. Lycka till med din träning.