Workout på dina villkor

Tips, Träning

Skapa ditt nya jag

Vi är många som går omkring och kanske inte riktigt är nöjd med vad vi är, alltså det kan vara fråga om allt från några kilons övervikt till många fler. Att skapa ditt nya jag kräver en hel del arbete, det är inget man gör under någon eller några månader utan det kan ta betydligt längre tid.

Viktigt med motivation

Att komma igång att träna och att göra förändringar i livet kräver mycket motivation. Det är viktigt att man är motiverad att påbörja något som kanske kastar om livet totalt. Vi har våra vanor och livet går sin gilla gång.

Börja i små proportioner

Man kan inte förändra allt på en gång utan det gäller att man tar små steg från början. Börja med små förändringar för att inte skrämma dig själv, det kan vara att gå längre promenader till att börja med. Ta en omväg till arbetet varje morgon och kväll.

Byt ut onyttiga produkter

Maten är en viktig del i våra liv, vi måste äta för att överleva och det gäller att vi håller koll på vad vi stoppar i oss. Det kan vara bra att byta ut det som är onyttigt mot något annat som passar oss bättre. Det finns bland annat diet shakes som kan fungera som ersättning till vad vi stoppar i oss idag.

Tänk långsiktigt

Genom att tänka långsiktigt så måste förändringarna få ta tid. Det gäller inte endast för beach 2018 utan för resten av livet och då måste det få ta tid. Man byggde inte Rom på en dag och så ska det också vara när du skapar ditt nya jag.