Workout på dina villkor

Hälsa

Ta hand om vår hälsa

Vi lever vissa av oss i en stressfull tillvaro. Det kan både vara på jobbet och hemma. Ju mer vi stressar desto mer får immunförsvaret arbeta för att hålla oss friska. Istället för att förhindra sjukdomar så släpper immunförsvaret igenom infektioner och annat som ställer till det för oss. Vi måste ta hand om vår hälsa och vår kropp på ett bättre sätt.

Att vi kan slappna av är något som är viktigt för oss. det går att använda sig av olika metoder som Yoga för att kunna varva ner ordentligt. Men det kan ibland också bara vara nödvändigt att slå sig ner i soffan hemma och inte göra något. Alla är vi olika och det finns de som tål mer stress än andra. Oavsett så är det viktigt att ta det lugnt mellan varven.

Ibland så kan det vara så att man inte fått i sig tillräckligt med vitaminer, mineraler eller annat som kroppen behöver. Upplever man att man är trött och ofta har yrsel så kan det vara brist på järn som är orsaken. Då kan vi tillsätta detta genom olika tillskott som vi kan köpa oss. Självfallet så följer man den dosering som rekommenderas på förpackningen.

Kosttillskott ska kompletteras med en balanserad kosthållning. Det gäller att man lär sig hur den kropp man äger fungerar. Om man äter en varierad kost och man tycker att man lever ett hälsosamt liv och ändå känner att det är något som inte stämmer så ska man absolut uppsöka läkare. Om det då kommer fram att något vitalt saknas så kan man se till att få sig det som saknas.